HYPOTHEEK EN VERDER….

Onze missie is om mensen bij te staan en volledig te ontzorgen als het gaat om één van de belangrijkste beslissingen in het leven: de aankoop van je woning. Ook al lijkt het makkelijk (er zijn immers nog maar twee aflossingsvormen voor starters), er komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. De afgelopen jaren zijn er talloze wetswijzigingen geweest, waardoor je er als leek al snel niet meer uitkomt. Of je maakt een verkeerde keuze omdat je de fiscale regels niet kent, waardoor je mogelijk niet de volledige rente-aftrek krijgt.

Via Internet wordt het ogenschijnlijk steeds makkelijker gemaakt om zelf uw hypotheek te regelen. Maar bent u ook in staat om te bepalen wat voor u de beste hypotheek is? Een hypotheek afsluiten is een momentopname. Maar past uw hypotheek in de toekomst ook wel bij u? Ook kijken wij uitgebreid naar wat de gevolgen zijn bij arbeidsongeschiktheid of overlijden. Kan je dan (ook als nabestaande) blijven wonen? Kunnen mijn kinderen nog wel studeren? Houd ik genoeg over na mijn pensioen?

Wij hebben ruime ervaring en staan voor u klaar als u:
– voor het eerst een woning koopt;
– ondernemer bent en niet weet of u voor een hypotheek in aanmerking komt;
– uw huidige hypotheek wilt oversluiten en verder wilt kijken dan uw eigen bank;
– een aflossingsvrije hypotheek heeft en de gevolgen niet goed overziet;
– u overzicht wilt in uw inkomens- en vermogenspositie voor later; 
– gescheiden bent en de financiële gevolgen in kaart wilt brengen;
– hulp nodig heeft bij het verdelen van een erfenis;
– inzicht wenst in uw inkomen na arbeidsongeschiktheid of overlijden;
– Etc….

DE BESTE GELDVERSTREKKER MET HET VOORDELIGSTE TARIEF

Wij bieden u het past passende product voor uw persoonlijke situatie, bij de best passende geldverstrekker. Omdat wij onafhankelijk zijn en meer dan 30 aanbieders hebben, zoeken wij voor u het voordeligste hypotheektarief, zowel voor starters als voor oversluiters. De rente is de afgelopen tijd sterk gedaald. Grote kans dat u voordeliger uit bent als u nu de overstap maakt.

Naast de rente speelt de aflossingsvorm natuurlijk ook een belangrijke rol. Past deze nog goed bij u? Vooral bij een aflossingsvrije hypotheek is er sprake van een aantal haken en ogen, die je goed in beeld moet hebben. Wij helpen u daar bij. 

 

Voor regiobank bieden wij u exclusief de betaal- en spaarrekeningen aan. Daar zijn we trots op: dus ook voor vragen over sparen en betalen, loopt u gewoon bij ons naar binnen.

ABONNEMENT SERVICE

Wij kunnen u een aantrekkelijk abonnement aanbieden, waarbij u zelf kunt kiezen welke service u van ons wenst. Immers, er kan veel veranderen in uw situatie. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u daar graag meer over.

Hieronder treft u onze diensten en tarieven aan. Uiteraard is alles maatwerk: wij geven u precies aan wat u van ons kunt verwachten in een persoonlijk gesprek. 

OOK VOOR AL UW SCHADEVERZEKERINGEN

 

Ook voor al uw schadeverzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste:

 

– autoverzekering

– inboedel- en opstalverzekering

– aansprakelijkheidsverzekering

– reisverzekering

– rechtsbijstandverzekering

– ongevallenverzekering

– zorgverzekering

 

Wij kunnen meerdere maatschappijen met elkaar vergelijken en kiezen voor u de best passende maatschappij(en).
Uiteraard krijgt u een goed advies en regelmatig onderhoud van uw polis.
Informeer bij ons naar uw mogelijkheden.